Thursday, 24 June 2010

~Tudung Jenama Al-Aisyah~5/6/2010@Tanggol,Kuala Berang

Nak tengok model cilik tudung brand Al-Aisyah tak??~~please scroll down

***

**

*


model cilik yang tak mau senyum..cuba cenyum cket yang..~~terserlah ketembaman pipi Aisyah~~



haa..kan comel senyum camtu..gambar ni ummi snap masa bercuti kat kampung abah~Kampung Tanggol,Kuala Berang~.Sebenarnya tudung yang Aisyah pakai tu hadiah dari Cik Ar(mak sedara Aisyah).Ada dua helai, yang satu lagi kaler pink.Tq so much Cik Ar nanti leh kasik lagi yek hehhe(bulih wak tudung raya Aisyah)



Ni plak aki kesayangan Aisyah..Aki memang sayang sangat kat Aisyah ni, maunya tak..kalau Aisyah nak tau, pengorbanan Aki sanggup naik bas pergi ke hospital Kuantan semata2 nak menyambut kelahiran Aisyah..siap tidur kat hospital lagi tu..huhu..memng terharu betul ummi dengan pengorbanan Aki ditambah keadaan Aki masa tu sebenarnya tak bape sihat, tapi nak datang jugak menyambut cucu.Aki Aisyah pernah cakap kat ummi anaknya yang seramai 11 orang pon tak pernah Aki buat perkara yang sama macam Aki buat kat Aisyah..huhu..tambah2 terharu ummi dibuatnya masa tu..Thanx alot ayah...


Citer ummi ni so touching la..huuhu sedih Aisyah tau..k Aisyah nak kena betulkan dulu tudung ni, takut terkeluar lak anak rambut (panjang sangat ke rambut Aisyah??hahah)


K..next session..ummi, cantek tak gigi Aisyah??~gigi Aisyah dah penuh sekarang~..hoho..



Dan seperti biasa, ini hasil lakaran kreatif Aisyah..jupe pensil warna jer terus nak carik kertas untuk menyonteng..hehheh.Aisyah jangan conteng dinding umah aki n nenek sudahlah ye sayang..

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alolo..comelnyer dia..
Suke tgk budak2 bertudung..
Sedap jer mata memandang.. :)

LIP (^_^) said...

comel je..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

muka ummi aisyah ni cam kakak auntie la...:-)

comelnye aisyah..ayu je sesuai sunggoh dengan namanya..

dayna said...

suka tgk bdk2 pakai tudung...mcm anak2 sy jgak..kita beli dia pon nk jugak..

Nadiah Sidek said...

comel!

NURUL IZZA said...

comel gitu..
teringin nak beli kt Iman.

p.s: aisyah muka sejibon ayah dia.ekekek

CatlinaFly said...

comeliciouss..hihi

abah said...

yeye..ari jumaat...xsabar nak blk layan si comel ni...hehehe..ari jumaat la hari keje yg paling best...!hahahaha

~~*Lady Salwa*~~ said...

Amboi, kemain lagi si kecik ni ye... model cilik yg cumel...

Terharu gak baca kisah cik yah ye... hampir nak menangis... hehe

Amboi abah aisyah ni, ada lak ye hari kerja paling best... hehe

lily azliyana @ mama zara said...

comei giler aisya pakai tudung..sesuai jek tudung tu ngan muka die..=D

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

mumyqis,lips,nadiah, lily:thanx 2 all.

rose:orang kate muka set2 ganu lebih kurang je.myb ade betolnya kan :P

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salwa:biasalah hari jumaat kan penghulu segala hari :) mestilah sonot kan.

dayna,izza:nak salu ajar anak dara ni pakai tudung,skrang ni lekat utk 5 minit je.

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

catlina:tq kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails