Monday, 7 June 2010

Balik Kampung Lagi.......

Pagi tadi sampai dari kg MIL pukul 6.15 am..terus rush nak g kejer.Sangat memenatkan..Dengan tido tak cukup, penat badan pangku Aisyah satu mlam.huhu..mata pun dah macam nak terkatup..Tapi papepun sangat hepi dapat balik kg walaupun cuma 2 hari..tau kenape..coz kami naik bas dari KL sampai Trg(dalam 8 jam perjalanan kami)..Aisyah plak sangat sporting tido ajer sepnjang malam..n yang paling best kami dapat attend 3 kenduri kawen hahah..(abah mengidam makan gulai kawah)..Alhamdulillah..sumenya berjalan lancar seperti yang yang dirancang..K selamat bekerja..

9 comments:

mrs.ecam said...

slmt bkerja gak tp mata aku x leh nk bkak nih...ngntk...mlm td kol 2 br smpi dr kg...huuuuuuu

MUMMYAR said...

bestnya blik kg ye....walaupn jauh perjalanan,tp mesti seronok.....aisyah pn blh tido je ye...baik sungguh

abah said...

semua blk kg...hahhaa...maklumlah time cuti sekolah ni la yg byk sgt nak berebut dirikan masjid n wat gulai kawah..hahah...ummi, time keseh...:P

wan sujaihah said...

balik kampung ni penat...tp menyeronokkan kan?

abah said...

Sronok sgt..cuma yg tak sronok, 1st day keje, mata dah jadi macam mata beruang PANDA..kelopak mata dah jadi itam da...tu kurang tido tu..tak pun, tdo-tdo ayam je dlm bas..huhuuuuuuuuuuuunagntuknyeeeeeeee.sampai berair mata tahan ngantuk ni..

sz | m.a.s.s said...

bestnyaaaa...ku dah terlupa bila kali terakhir naik bas ekspress ni...ihikss...

LIP (^_^) said...

walau pun penat tapi berbaloi kan bila dpt jumpa sanak saudara..

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, sakan makan kenduri ye... bagus la aisyah nak dok diam dalam bas...

teringin jugak nak balik kampung naik bas, tapi tak confiden je anak akan dok diam... takut dia ngamuk je dalam bas tu...

Ummi Aisyah said...

kak suzi:memang best naik bas kalu anak tak buat hal heheh..

lip:memang berbaloi2..:P

salwa:nasib baik Aisyah terus tdo masa naik bas, kalu tak memng haru-biru jadinya..ni 2nd time naik bas balik kg..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails