Wednesday, 30 June 2010

~~Ratu bowling~~22/5/2010

Citer lama, tapi ummi nak share gak kat sini coz ni kali pertama ummi main bowling..hahhah.. memng sepanjang hidup ummi tak pernah lagi baling bola tu hahah kesian kan..ummi sebenarnya agak takut coz badan ummi ni agak kecik kang silap2 hb dengan ummi sekali tergolek masuk longkang hoho..mintak dijauhkan..game ni anjuran taman kami,game bowling kat warta, kira ok gak la tempatnya walaupun takde la grand cam kat alamanda tu, tapi untuk pemain novis cam ummi amatlah sesuwai..hehhe kalu masuk longkang takdelah malu sangat kan..pesertanya tak ramai dalam 15 orang jer..

Masa tengah main tu, seperti yang ummi takutkan, perkara tu memng berlaku..malunyeerrr........ummi tergolek masa nak baling bola hahha nasib baik paparazzi tak sempat nk snap pose yang cukup memalukan itu...kat cni ummi just tepek gambar2 yang baik2 jer hihi...


Gaya bakal seorang juara~rase macam budak sekollah plak ~..hahah eksen je lebey ummi ni..


sebelum tu..kena isi perut dulu ..kasik kenyang2 tau..nanti leh baling kuat2..hahah


sempat lak berposing..kami antara yang terawal sampai..tempat bowling tu blum bukak lagi..so jalan2 dulu daa..Aisyah berkenan dengan bear kat belakang tu..hihi nanti mintak abah belikan yek.


dah start..cubaan oleh abah..cukup bergaya heheh...


penyokong cilik..good gurl dok diam2 tau...


tu dia cubaan pertama dari ummi..gaya balingan tak dapat dipaparkan di sini~~kurang sesuai picas tu~kekeke


oo..mau lawan yek..tengok sape lagik terer daa..


ummi ade penyokong comel ni..cepat cakap Aisyah side sape??Aisyah konfius..


Dua2..rasenya lebih berposing dari main hahha


Cuba tengok..bola ni nampak lebih besar dari Aisyah kan..


Ada hati gak Aisyah nak angkat bola yang lebih berat dari dia..huhu..


Ummi tolong k..sonot tol anak dara ni dapat pegang bola..


Guess??yang mane satu markah kami??Sebenarnya kami share..so total markah pada MF tu..heheh malu je nak tunjuk.


Si kecik kami tak habis2 nak pose ngan bola..minat betol dia



Apa ajer lah yang dibuatnya tu..


n the result is>>>>>>
teka sidirik yek..malu plak nak cakap


Ni la penganjur tournament bowling kat taman kami..en imam..


last but not least..kenang-kenangan dengan tok imam..

Seronok walaupun sakit satu badan..maklumle dah lame tak exercise heheh..abah cakap pasni nak jadikan acara mingguan..tapi sampai sekarang takde lak abah ajak g main bowling lagi..hihi..(dah lupa kot)

13 comments:

LIP (^_^) said...

teringat kali pertama bawa emill ke pusat bowling..dia nak sepak bola bowling tuh..dia inagt ringan mcm bola sepak.. =)

~~*Lady Salwa*~~ said...

first time main bowling dulu time study... pastu terus gian nak main lagi...hehe

Ha, tau dah mana satu... hehe

abah said...

haha, salwa...tu main2 je tu...kalau training, abis org lain tak dapat adiah..kasi can la kat org lain..betul x?hahah

NURUL IZZA said...

gmbr 1st tu mcm anak dara! senyum panjang. ehe~~

Suhana Shahril said...

Wah,p main bowling.Soronok ya si aisyah,siap ada kerusi khas utk pom pom gurl lagi gitew!

sz | m.s.s said...

hihihihi, jgn risau ummi..kita geng la..juara longkang! :p

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

LIP:hehe nasib baik emil tak sepak betol2..kalu tak mesti statik jer bola tu :P

IZZA:haha..bile dress cam tu teringat zaman sekolah dulu.

kak ana:kerusi baru beli tu kak..ok gak le dalam diamkan Aisyah.

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak suzi: hehe nasib baik ade geng..nanti leh wak game tengok sape paling banyak masuk longkang..

salwa:alamak kantoi ngan puan salwa..malu2..

Nadiah Sidek said...

sy tak pernah lg main bowling. silap2 sy pun tergolek masuk longkang sekali. hihi..

Drama Mama said...

hahaha apsal tak tangkap gambar tergolek tu. baru gempak sikit! kehkeh

kelas tok imam jadi penganjur bowling tournament kan. sporting gitu. :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

abah said...

yup,stuju...mmg bagus...
ini pun cara nak erat hubungan antara penduduk desa kat sini selain smyg jemaah, gotong royong n lain2..5 star la kat hj.penganjuran yang terbaik walaupun baru 1st time wat..

Ummi Salsabila said...

lama xmain bowling.xteror pun.agak2 if pi lg.ade tak org gelakkan nnt.hehe

abah n baby aisyah said...

hm, bg abah la,skrg ni mmg xde dah org nak gelakkan.dah macam pkara biasa...maklumlah namapun baru nak cuba main bowling..hahha..yg gelak pun, sendiri2.haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails