Friday, 25 June 2010

@ Kenduri Kawen Makcik Dila 6/6/2010

Alhamdulillah..mok Dilla dah selamat jadik isteri orang~majlisnya masa cuti sekolah yang lepas~.Ummi n famili doakan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..psstt..psstt..n cepat2 menimang anak yek nanti leh kawan ngan kakak Aisyah..No more nakal2 pasni yek Mok Dila hihi..

Mok Dilla ni sebenarnya pangkat mak sepupu dengan ummi, tapi disebabkan kami ni sebaya, satu kelas mase sekolah menengah, n pastu sama2 masuk UKM ,so hubungan kami memng rapat sangat, ummi panggil Mok Dilla ni dengan nama manja fa, mok atau Dila..heheh.Ni beberapa picas yang sempat diambil masa kenduri walaupun tak bape proper..tapi bleylah buat kenangan di hari bahagia Mok Dila.


Ni la 3 org best fren ummi dari sekolah hingga lah masuk universiti..Alhamdulillah sampai sekrang still keep in touch..luv u all.Semoga ukhwah yang terjalin akan berkekalan sampai bebila..
( Yoja~single but not available~,Liza~already married~,Aisyah n saya , pengantin baru~Mok Dila~)..Rindunya kat korang sume bila lagi dapat jupe n borak lame2..huhu
~~~Dilla sangat sweet dengan jubah pengantin pink purple, i like it!!~~


Kami dengan pengantin~alamak blur plak~ harap maaf yek
(Ummi n makcik Yoja yang paling tecik heheh...)


Rindunya saat2 bersama dulu...Alangkah bestnya jikalau sejarah itu boleh diulang...~Aisyah masih kebluran sbb baru bangun tido n terkujap dengan keanggunan tok Dila hahah~


Upacara penyerahan goodies..heheh tq mok..~Aisyah dok intai kot2 ada gula2 kat dalam tu~


Dan ni plak ummi dengan housemate masa amik master dulu, Kak Su. Tak sangka sangat dapat jupe Kak Su kat majlis Dila.Panjang umur ketemu lagi ye Kak Su.~berkenan btol tengok jubah pengantin mok Dila, tu yang muka macam tak pueh ati tu..hahah~

PSstt..PStt...ari yang sama kami attend 3 kenduri kawen..muka n perut pon dah membulat semacam jer kekeke :P

10 comments:

Fieza79 said...

wahh mak sepupu sebaya ekk...best sgt akrab

sz | m.s.s said...

ihikss...mmmg cantekss sgt la jubah pengantin tu...apalagi ummi boleh la tempah utk raya nnt :)

abah n baby aisyah said...

hahah...tp yg abg nak pesan,jgn pakai hanya sekali setahun dah le..beli mahal pakai sekali tu je..time tu time ramping je pakai..hahaha..harap2 berat badan ummi xnaik.esok p jogging ye...bukan ape...nanti terpaksa lak tukar baju lain coz pakaian sedia ada dah tak padan dahhhhh..hahahha

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, cik yah ni kecik je ye orangnya... tak pa, kecil molek & lawa... :)

MUMMYAR said...

best kan g kenduri...boleh jumpa kawan2 dan sedara mara....cantik color baju tu ye...

Ena said...

meriah nye.. sesekali berkumpul memg seronok lagi2 di majlis kenduri kawen camni.. wahh.. sebaya ngan mak sedara.. syok tu.. :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak fiza, ena: a'ah memng best sgt.banyak yang bley share sesame.

kak suzi: tempahan untuk baju raya dah ditutp le kak.

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salwa:hhehe..kecik molek tu dulu..sekarang kecik n gemokss..hahha

mummyar:memng best sangt dapt kumpul camni

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

abah:oo..perli ekk..takpe tak mo kawan

NURUL IZZA said...

bestkan jumpa kwn2 kecik2 dulu..


p.s: akak maintaion je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails