Friday, 11 June 2010

Tag dari Nadiah

Pagi2 lagi dah jawab soklan pekse dari Puan Nadiah kita...

1. Siapakah anda di rumah?

Isteri,Ummi n macam2 position bila dah sampai rumah..tak larat nak list kan sume.

2. Siapakah diri anda di samping rakan?

Sahabat,teman,penasihat dan pengacau..

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?


1)Rumah sendiri(sekarang masih menyewa)

2)Kereta sendiri(yang ada sekarang,abah punya:P)

3)Bekerja dalam dalam sector perguruan~~tak lepas2 lagi KPLI n DPLI~maybe rezki kat bidang lain kan

4)Nak tunaikan umrah dan haji(insyAllah perancangan 2023 )

5)Nak mesin jahit (target nak jahit baju kurung untuk Aisyah raya ni)

~~Doa2kan lah semoga impianku tercapai satu ari nanti.

4. Siapakah nama pasangan anda?

~~Mohammad Fakhri anak kepada Hj Mansor

5. Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?

1)Tak merokok

2)Very romantic~suka buat surprise~

3)Very Caring~cukup risau kalau ade family yang tak sihat~

4)Seorang yang sangat penyayang~tak pernah marah saya n Aisyah heheh~

5)Sangat2 understanding..Alhamdulillah bertemu jodoh dengan person yang mungkin ada 1 dalam sejuta kot..:)

6. Bila tarikh couple?


~~20052005~kiraan tarikh baru kenal kembali selepas dari alam sekolah..sebelum tu dah kenal coz kami ni satu sekolah.ihikss

7. Kenangan pahit anda bersama rakan anda?

~~Kena denda satu form ketuk ketampi depan surau coz terlewt 5 minit pergi kelas fardhu ain(hari jumaat).masa ni form 2..memang ingat sangt tarikh tu..05051995`my besday’.sangat2 memalukan..tobat pastu tak buat lagi heheh…

8. Lagu tema cinta anda?

~Sesucinya cintamu~~best sangat lirik lagu ni kan

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?

Biar gemuk cket berbanding sekarang..slim sangat la, nanti orang kata wife dia ni tak pandai jaga kot hahha..

10. Tag 10 rakan lain:

1)Lyafrina

2)Sujaihah

3)Salwa

4)Mummyar

5)Leily~Ummi Alya Husna

6)Mrs.Ecam

7)Tini

8)Idah`mama Izya

9)Kak Sz

10)Mama zara

K Puan Nadiah, sila kasi markah...eheheh:)

6 comments:

zue @ annaleeya said...

dah buat tag nih dlu... samalah impian tuh... nak pergi umrah dan haji... Insyaallah..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aik, tersenarai jugak ye... hehe... Kalau mai semangat rajin tu nanti kiter jawab la ye... hehe

Nadiah Sidek said...

oleh kerana hari ni mood baik, kasi full marks la! haha..

p/s: suruh suami mkn byk2..nnt gemuk la tu :D

sz | m.a.s.s said...

ihiks...cm penah buat juga tag ni..nnt akak korek ye.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

thanks for the tag ye..ade mase pree sy buat. byk lagi utang tag kat orang sbnrnya..huhu

idah @mama izzya said...

aik nama kiter ada jgk ker...insyaallah next time idah wat yek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails