Thursday, 10 June 2010

~~Jom Pose..

Alhamdulillah..arini ummi n abah sama2 pose ganti..pagi tadi kami bangun sahur same2..tinggal si kecik kami jer yang tido, nasib baik dia tak terjaga sama2 nak bersahur..hehe..pose ummi tinggal 5 hari lagi kot..n pose abah pon lebih kurang camtu gak..jangan salah sangka plak, abah terpaksa tinggal tinggal pose taun lepas coz kena batu karang..huhu..kesian sangat abah mase tu...so ummi nasihatkan bukak pose jer n kena minum air banyak2..bahaya tau batu karang ni..member abah citer, abah kena masa kat opis sampai terguling2 kat bawah meja..ummi can't imagine..biasanya bab guling2 ni dalam citer hindustan jer kan heheh..~~sori yek gelakkan abah~..so..ummi beruntung la taun ni, ader orang temankan pose..hahah kalu tak sensorang jer berlapo..

my hensem hero..heheh..~~kat belakang tu rumah impian kami~..InsyaAllah..


Dugaan masa tengah pose...cobaan....~bab mkan bagi kat anak dara ni, memng juara la~

16 comments:

LYaFRINA said...

org trg k??? kat mana??? sy kemaman..

**selamat bpuasa yer.. lya pon odwy nk ganti gak.. byk2 sgt tinggal..sbb thn lps sakit time ramadhan tu... hrp2 thn ni ok..

wan sujaihah said...

selama pose yer..saya pun tak abis ganti lagi...emm besarnyer umah idaman tu..cantikk nyerr

~~*Lady Salwa*~~ said...

hari ni last pose ganti... yahuuu... esok dah boleh raya... hehe

wah, cantiknya rumah tu. mesti best kalau dapat beli rumah camtu...

Uih, suka makan ye si Aisyah ni... Bagus2... Faris kadang2 jenuh nak suruh makan. Kalau makanan rapu2 tu suka sangat la... haisyhhh...

hero aras 16 said...

sekali tgk aisyah tu mcm ada janggut tok guru. sekali tgk mcm hero cina daa...haha

MUMMYAR said...

aisyah kuat makan ye...makan bnyk2 ye biar cepat besar....hehhe

cantik la umah tu...kat mana ye?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahh, godaan sume time pose tu.. anak mkn pn naik lapar tgk.. hihih..
masih de 5 lg baki pose ni, aiii.. miggu dpn kena kaber la.. re:tqvm 4 ur wishes.. =)

Kamilz said...

Pose abah sepatutnya dah habis...

Tapi selalu abah pose Yang Yuk.. heheh.. selalu tergoda..heheh

mrs.ecam said...

rumah idaman tu syanteknyerrrrrrrrr......

TinyTini said...

salam kak yah..iklan kejap..kalau ada member2 nak belajar2 menjahit nak cari mesin bgtaulah..tini nak jual mesin singer hitam tu..masa beli Rm 580 macam tulah..setahun guna, nak jual Rm 300, boleh 3 kali bayar..ehehe..tq

idah @mama izzya said...

hehhe org ada 3 ari lg x ganti..huhuuh..kena cpt2 ganti dah x lama nak masuk ramadhan ni...

akak dayah dok mana lening?ada facebook x?add la sya

sz | m.a.s.s said...

wahhh mmg cantekkk sgt rumah idaman tu ummi aisyah...gaknya brape reganya tu...
kalo kat sini maahunya juta2 lemon...uhuksss
psst: kita pun semangat nak ganti pose ada 4 hari ni...dah ajak dearhsben temankn, tp bl la ni...

abah said...

kamilz,

bos, iman tak kuat la kalau kat opis..asik2 ade je yg nak goda ajak pi mkn nasi kukus la, lambchop chicken chop, roti canai ukhwah...jeng kawang...tghari td pun ade yg nak goda...mujur la ada pendinding...hahaha

Ummi Aisyah said...

lya:samela saya pon orang kemaman gk.kat neram 1.

-----------------------------------
su:slmat berpose ganti:)
-----------------------------------
salwa:syoknya dia dah raye..jeles2

-----------------------------------

hero: hahah hero cina???

-----------------------------------
mummyar:rumah tu kat senawang..

-----------------------------------
leily:slmat menghabiskan ganti pose ya'

Ummi Aisyah said...

kamil:pose yang yuk..hahah..dia cakap banyak godaan kat opis

tini:kak yah macam berminat..tapi kena pk dulu samada keperluan/kemahuan

idah:jom same2 habiskan pose heheh..ade fb tapi kurang aktif le idah.

kak suzi:memng cantekk sangat rumah tu..mane tau kot dapat durian runtuh dapat rumah yang macam tu~~berangan lak~..ajak en somi pose skali mesti tambah semngat kan..

Nadiah Sidek said...

kat sini kalau nak ganti puasa, time winter la sbb siang pendek. ganti skrg ni..huhu..sgt menguji! mana tak, skrg subuh masuk kul 4.17 pg, maghrib lak lebih kurang kul 9..hoho..

cantik la rumah tu. warnanya pun sweet je..

lily azliyana @ mama zara said...

bestlah ade org teman ganti posa nih..kite lagi daysat..lom start satu pon. ade 8 hari ni..huhu

nway,mmg tantek sgt umah tuh..semi-D ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails