Friday, 21 May 2010

Tag dari Nieyla Nadia

Harini ummi nak bayar hutang tag dari kawan ummi, makcik nieyla nadia yang comel...

1.Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Apa nak buat yek??no idea la makcik nieyla sbb tak pernah kena tikam lagi so far..

2.6 orang di hati anda?
Semestinya my family:-my sporting husband, my bucuk2 cayang Aisyah, my beloved mum, adik beradik saya (10 orang tau) n famili mertua...sayang sangat uols.

3.Anda rasa anda comel?
Camner nak jawab ni??takut jadik minah perasan lak..emm ikhlas dari hatiku..daku hanya insan biasa..tak comel n tak buruk sangat..sedang2 ajer~macam lirik lagu lak~

4.Single or taken?
Already married ya'..

5.Blog yang anda suka?
Blog yang saya mula2 terjah iaitu empunya blog bicara hati n ibu arifa(my old friend) dan juga sume blog kekawan ku..takleh nak list, banyak sangat daa..

6.Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Sangat kemas..heheh coz kami bertiga tido kat hall hahah ~~3 bilik kami hanya hiasan semata2.

7.Lagu terakhir yang anda dengar?
Fantasia Bulan Madu~ada budak opis yang tengah test sore jap tadi~not bad

8.Last text massage?
dari adikku: nak tumpang balik kampung jumaat ni.

9.Last phone call?
dari makcik nieyla tanya pasal nak edit background blog

10.Hari terakhir anda menangis?
dah tak ingat coz dah lame sangat tak menangis..rasenya tahun lepas kot
`tapi kalu dah nangis, Aisyah pon boleh kalah heheh~
11.List lima kaler favourite anda
hijau,putih,pink,purple n blue

12.Orang terakhir anda ber YM
dah lame tak berYM huhu

13.Game paling anda suka
takdak..mase zaman study dulu suka main drug pill hahah memang betol2 drug

14.Adakah anda peminat MCR?
no..

15.Apa perasaan anda jawab tag ni?
biaso jo..makcik nieyla kasi, so kita jawab jela.

16.Anda rasa tag ni best?
ok jugak, latihan untuk menjawab soklan pekse..heheh

Sekian, 16 soalan subjektif dah berjaya dijawab..
***Makcik Nieyla jangan lupa kasi mark ya'

so pasni ummi nak pass tag ni kat kekawan ummi yang comel2,siapa yang kena??

1.Nadiah
2.Ibu Arifa
3.Kak SZ
4.Kak Asha
5.Kak Ann
6.Leily
7.Nureen
8.Lily@mummyqistina
9.lily azliyana @ mama zara
10.Kak Siti
N pada kawan2 ummi yang lelain, jangan segan silu, amik tag ni...Ummi tak sempat nak listkan sume coz dah nak balik rumah..sori ya'..bai bai..

2 comments:

nieylemi said...

Pakse ke?hahahah..itu bkn pakse la...itu nak bg akak mencube benda yang x pernah akak buat....hehehe...pengalaman tu...hehehehe

Nadiah Sidek said...

aiyyoo..bertmbh hutang tag! uhuhu..bila nak menjwb tag2 ni semua. anyway, tq ingat kat sy :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails