Wednesday, 26 May 2010

~Hadiah Untuk Aisyah~




Hadiah dari Untie Nila untuk anak dara ummi..Cayang Untie Nila..~maknya takdak ke nila??~ Cantek kan bajunya..baju ni agak besar cket, boleh simpan untuk raya ni.. maybe time tu Aisyah dah besar cket, so bolehlah sarungkan..kalu nak tau untie Nila ni ibu angkat Aisyah..heheh so sekarang dah bertambah ibu angkat Aisyah..sebelum ni Cik Ar yang dok jauh nun di Perlis...untung Aisyah ada 3 ibu kan..heheh

inila untie Nila..ampun ya buk, gambar dicedok dari blog Nila..

p/s: tq so much untie,dapat gaji, nak hadiah lagi...eheheh..





9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

bestnya aisyah dah ade stok baju raya..foc plak tuh..hehehhee

Afida Anuar said...

Wahh pasti lagi menawan si dara manis memakai baju baru yang cantik habis tu..hehe..

aisyah, macam nama adik ipar fida;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik baju tu..mesti bertambah comel Aisyah pakai.. :)

nieyla nadia said...

amboi2...cilok gambar yerrr...klu x muat skrg...nanti dah besar ckit pkai ok...=)

Ena said...

cutenyerrr..

baju budak2 pompuan selalunye cantek2 kan!.. rambang mate je nak pilih.. hehehe

untung aisyah ada ibu angkat.. :)

Ummi Aisyah said...

mamazara: simpan untuk stok baju raya Aisyah, karang nak raya jimat cket budget heheh.

fida:tq fida.tula pasal melaram abis la anak dara sorang tu

lily:kalu umminya yang pakai agak2 comel tak?:P

nieyla:bukan cilok, pinjam sekejap kekeke

ena:tu la ena,bila g shopping asik nak beli jer dress untuk Aisyah.

~BUTfulsay~ said...

besh kn kak klu anak pompuan nie.. baju mcm2 jenis.. sumer cantik2.. mmg grm ah tgk baju baby gegirl nie.. hehehe.. untung aisyah.. ramai mak dier.. hehehe..

~BUTfulsay~ said...
This comment has been removed by the author.
Ummi Aisyah said...

butfulsay:betol2...rambang mata kalau masuk kat dept gurls..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails