Friday, 7 May 2010

Imbauan


Skarang ni time lunch hari Jumaat, ummi tak p maner2..so kesempatan mase rest yang agak panjang ni, ummi nak mengimbau lah kenangan masa kat kampung dulu after ummi lahirkan Aisyah..nanti bila dah besar Aisyah dapat tau rupenya mase dia umur 4 bulan ummi dah bawak dia g main kat taman heheh..(sebenarnya ummi yang gian nak main)..Pic yang diambil ni kat Taman Syahbandar, Kuantan..cantik tak view kat cni?N masa ni tok Aisyah baru seminggu balik dari Mekah..n masa ni gak abah Aisyah takde pergi kursus DPA (kami kena tinggal..sob..sob), so kitrog anak beranak berpoya2 kat kampung daa..ahaks...taknak bebel banyak2 just..layan.......


Cik Ja(orange), Cik Na (biru) n saya la tu..nasib baik gambar dapat diedit untuk cover b****t(kurang sopan cket position).Next pic. saya tgh syok buaikan Aiman(anak buah).~ingat nak letakkan Aisyah tp tak sesuwai~



Ni my buah hati pengarang jantung, dah tergedik2 si kecik ni nak turun main ngan abg Aiman ~~sabar ye yang~~


Hehe..best tau dapat exercise camni lepas berpantang 2 bulan..




Luv u all so much ...Muahss..My luvly mom n Aisyah


Tanpa kalian, sepilah hidup ini, ewahh..berbahasa lak ummi..Emm bilalah dapat p lagi cni..nanti nak ajak abah dtg cni lak.Best tau..takde pandangan yang menyakitkan mata..semuanya canteq2..SubhanaAllah..





6 comments:

Fieza79 said...

mmg la lps berpantang xsabo2 jer nk kuar wt xtvt kan..

ann @ hatiberbunga said...

lamanya x bersenam betul2.
skrg ni bersenam duk kejar my son yg dah makin byk akal tu je. hehe..

LIP (^_^) said...

salam ziarah...haikkkkk..memang best dpt kuarkan peluh after giving birth kan.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Ziarah...

Mmg best klu dh abis pantang.. :)

Nadiah Sidek said...

kalau tak bgtau baru lps pantang, ingatkn masih anak dara lg dlm gmbr tu ;)

nieylemi said...

amboi....bkn men lg yeh...mentang2 la untie nieyla x dtg arini...siap update blog yerrr....cian akak,xde teman arini...sori taw...i cuti...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails