Monday, 10 May 2010

My first and second award

Award yang pertama kali ummi terima dari rakan blog ummi jugak..untie Nadiah..thanx alot..dah lama dok peram dua award ni..sekarang baru berpeluang nak post..bila tengok banner..~~Anugerah Terhormat..Top Blogger 2010~~..uish macam tak layak jer ..yelah..kita ni baru jer belajar meniarap dalam dunia blog ni..nway thanx..ni semangat untuk ummi berblog lagi..hehhe


First award


Second award~~sangat bermakna~suka sangat yang ni

Dan pada kekawan yang singgah ke blog ummi jangan segan silu untuk ambik award2 ni..Ini juga untuk kalian.Pada untie Nadiah, nanti kasik lagi yek, saya suka sangat..~~tak malu mintak sendiri~hehhe


6 comments:

sz | m.a.s.s said...

wahh best la dia dpt anugerah... :)

abah n baby aisyah said...

anugerah buat ummi yang xpenah putus asa memberikan yang terbaik pada blog...

tunbegia said...

sungguh fofulernya,

salamm,

Fieza79 said...

wah tahniah...pas2 la sini award tuh eheh~

Nadiah Sidek said...

kalau ikutkn, saya pun tak layak dpt top blogger award tu tp dah org bg, ambil je la..hihi..

p/s: yg psl gmbr tu sori ek. sy tau yg cara sy bg tu je. kalau kena edit html sy tak tau. mgkn ikut template jgk kot

@>--ummi zahra--<@ said...

tahniah dapat award..kite singgah amik ward yer..hihihi..tak malu lah datang amik award kat blog org..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails