Thursday, 6 May 2010

Syukur atas segala nikmatnya

Alhamdulillah..semlam genap umur ummi yang ke 29..hehe..selamat hari tua ummi Aisyah..Mase besday ummi smlm memang agak blu2r2 cket(tak ingat date)..coz malam sebelumnya tak tido, jaga Aisyah yang masih demam tika tu..n kesempatan tu my opismate buat surprise party yang memang betol2 mengharukan diriku..huhu..thanx alot all my frens..tak sangka sangat dah tua2 ni masih ader party besday lagi untuk ummi heheh..tapi hepi sangat semlam..jom layan gambar2 from nieyla

ni makcik inaz(Cheras mali), tah ape yang dibebelkan tu..oo..tengah bilang bape ketul puding Kak Nor yang nak ditapau yek..

Ni la saya..yang masih kebluran..coz pas terkejut kena bang bang boom...huhu (pandai korang sume wak lakonan yek)

heheh..sengeh melebar..umurku makin bertambah.."bile nak tambah anak?" asked abe(azrul hadi) "tunggu hang kawin le abe" - Ross yang jawab



Mak ai..posing mengada2..macam tak penah makan kek jer..hahah..(pose ni tanda penghargaan pada rakan2ku yang plan party ni..)tq so much


cedok..jgn tak cedok..mee goreng 1 malaysia made by Ross, Kak Nor n Nieyla..tq so much




Aida, Kak Nor n me(nape lak teleng tu??)



tu dia kek nya..order by Ekin n Eja..tq my sis
k..to be continued..untuk kisah seterusnya kat entry pas ni..



6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..bestnye ade orang buatkan suprise smpena bday..mesti rasa dihargai sangat2 kan..=)

Nway, happy belated bday ye Ummi Aisyah..=D

ann @ hatiberbunga said...

betul! betul!
suprise party for me??? wah.. klau aku la.. mmg sgt2 rasa dihargai. ermm... nk dengki kejap, aci x? hehe..

ummiaisyah said...

mama zara:tq 4 d'wish.mau nye tak, terharu bangat tau..kontrol blur jer heheh

ann:heheh...dengki cket2 dah la ye.

ibu_Arifa said...

happy birthday cik Yah,, bestnyer kena birthday suprise mcm ni.

dah bertambah lagi 1 angka kt no di usia mu..tp wajah mu ttg sama mcm dulu2 jgk. apa rahsianyer?

sz | m.a.s.s said...

sedapnyaaa makannn kek....next year welcome to our 3-series club ye ummi ..hehehe

Nadiah Sidek said...

happy birthday! smg diberkati Allah & berbahagia dunia akhirat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails