Monday, 15 November 2010

Salam Pengorbanan~~~~~~~

Salam Aidiladha buat semua. Saya ambik cuti 2 hari untuk raikan hari raya korban di Terengganu. InsyaAllah, tahun ni saya masuk bahagian untuk korban...share ngan adikbadik untuk sekor lembu, almaklum kami kan ramai so cukup la satu bahagian sorang.

Lepas balik keje esok, kami satu famili akan terus balik TRG (tengok keadaan abah gak if larat drive terus)..Jika tak, kami pagi akan balik sebelum subuh area kul 3 pagi..fuhhsss boleh caya ker?hihi..

Papepun hatiku dah berada di kampung skarang..( padahal baru je balik Deepavali 2 last weeks)

merindui dua wajah ini..huhhu~~

4 comments:

Rizziela said...

Wah! bestnya dapat sambut raya kat kampung

norchang said...

Drive carefully...

menara said...

Bolehkah saya menghafaz Al-Quran?

abah said...

Insyaallah larat..maklumlah co-pilot kan setia menemani n berborak sepanjang perjalanan. Co-pilot yang sorang lagi tu, pastinya nak tdo je..hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails