Tuesday, 2 November 2010

2nd Day @ new School

Masa ummi nak ambik Aisyah dr taska smlm, teacher baru pas mandikan si comel ni. Nampak je ummi terus dia cakap, ni ummi Aisyah.Alahai peramah plak si kecik ni.Teacher Aisyah cakap, sekejap je dia nangis pastu dah boleh adapt ngan sekolah barunya, maunya tak, semua orang dok melayan dia bercerita itu ini.Kelaka lak ummi dengar teacher Aisyah buat report.Alhamdulillah ummi harap Aisyah cepat2 belajar kat cni.

Pagi ni, ummi hantar Aisyah lagi...NAmpak pada awalnya anak dara ni pon dah excited sangat nk g sekolah.Tapi bila ummi nak keluar jer dari taska tu, terus melalak lagi panggil ummi, uwaaaaaaaaaaaa.......Aisyah, u do again!!!


pic selingan:-Aisyah @ K.Dila 's wedding. ~baju kurung ni hasil potongan saya n dijahit oleh Tok Aisyah ~


Align Center

11 comments:

K-Addicts said...

hi, bloghopping here.comelnya aisyah..

Suhana Shahril said...

oo..Aisyah dah kena p school ya..
xpe..lama2 nnti dia akan biasa bila ditinggalkan...bila dah rapat dn dpt ramai kwn...dia aka akan mula faham...sabar je lah yer

Fieza79 said...

alahai dh bersekola ye..dpt ramai kwn terus lupa la skjap ummi kan...

comel la baju yg dipakai Aisyah tu..sweet je dia..

IbuHanna said...

oo aisyah dh gi sekolah yer..sekolah kat manae tu ummi??

ummi aisyah, jual lg tak tungku moden tu?saya rasa mcm nk try la satu..

sz | m.s.s said...

ihikss...
saje je tu nak bg ummi dia tak g keje..
ummi pegi, 5 minit pastu mesti ok tu :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

k-addicts: TQ

kak ana, kak sz, kak fiza :school=taska.tu la hope esok dia tak nangis lagi.

ibuhanna: masukkan taska kat cyberjaya, next to my opis je.

ann @ hatiberbunga said...

cian aisyah.. xpe.. nk pandai, kan? kena la belajar kt skolah.. btul tak?

klau asyraf dulu masa mula2 kena antar taska, mau 2 bulan duk nangis pagi2. maybe sbb x biasa n x kenal suma org kt sana.

skrg ni, kakak taska tu pun ckp dia la champion dikalangan kawan2 dia. hihi..

IbuHanna said...

ummi aisyah,ada jual lg tak tungku moden tu??

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

ibu hanna: masih jual tungku dan bantal sejuk.kalau berminat, boleh email saya eisya_81@yahoo.com

Nadiah Sidek said...

peramah ni ikut sape? ikut ummi ke abah?

~aSHa~ said...

peramahnye dia....sweet anak dara peramah ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails