Tuesday, 16 November 2010

Bukan rezki suamiku~~

Kejadian Ahad (malam), handset my hubby tercicir dalam ERL, agaknya dah selamat pon jadik habuan orang..baru semalam dapat balik no lama tu setelah bersusah payah p KLIA (celcom centre).

Dan malam kejadian tu juga my hubby gi KFC untuk beli makan malam kami (ewaahhh..cam omputih lak)..sesekali pe salah nya kan, sekali lagi ditimpa musibah, cashier tu terlupa plak nak masukkan semua item yang dah order. My hubby pon tak sempat lak nak cek balik coz rush nk balik rumah dah..Bila saya bukak kat rumah,, waaaa ade yang missing...

Bukan rezki suamiku malam itu..

6 comments:

Rizziela said...

Lepas ni pasti ada Rezeki besar masuk tu..

Orang kata...apabila kita ditimpa sesuatu musibah..pasti ada hikmah selepas itu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alahai... sabar ye Cik Yah & suami...

Tu la, kadang2 tu sesuatu tu berlaku bertimpa2...

LyNn'Azlina said...

setiap perkara ada hikmahnya..saya yakin sgt..

abah said...

alhamdulillah, br je bli handset br..sbb dr dulu lagi dah terniat nak beli hset br,so pas ilang hset,dapat la bli 'br'..hahaha..insyallah, ada hikmahnya...

ieda said...

salam..
akak pun penah gak beli food kat KFC tp bila balik rumah tgk ada item missing..resit tak ambik plk tu...halalkan sajalah.

BeautyTrendyHealthy said...

ini adalah dugaan Allah swt....apa yang terjadi pasti ada hikmahnya nanti....mana tau rezeki lagi besar yang akan mendatang nantikan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails