Monday, 26 April 2010

~~Wajah Baru~~

Dah dua hari ummi tak sempat update blog..reason :-

1)layout bintanghatiummi.blogspot.com dalam proses pengemaskinian..
2)2 hari ummi n abah bertapa mencari idea mencantikkan layout..dan untuk melicinkan proses kemaskini ajk pelaksana telah dilantik
ummi->Advisor(juri),Abah->designer,Aisyah->Assistant Abah

As a result bintanghatiummi.blogspot.com telah berwajah baru(layout tak kelam kabut dah as before this).Baru sedap sikit mataku memandang.walaupun masih banyak yang perlu diperbaiki, tapi slow2 masih dalm penambaikan.Time kasih kepada En Hubby n Si Kecik yang banyak menyumbangkan bakti..hehhe..


Ummi saje tepek gambar ni..inilah wajah Aisyah dulu dan sekarang..Mase kecik orangnya pemalu..tgk tunduk sopan jer mase amik gambo..tgk sekarang..mak ai..siap macam nak bersilat jer bila dok atas baby chair tu..itulah gaya terkini si Aisyah..nampak jer lembut dan pemalu n boleh tahan lasak le jugak..

2 comments:

Nadiah Sidek said...

wah..aisyah pun tlg sama jgk ye? good job! :D

ummiaisyah said...

heheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails