Sunday, 4 April 2010

First Day Berblog

Alhmadulillah..setelah sekian lame meyepikan diri dalam dunia blog, kini Ummi Aisyah come back..dulu alone but now we are one family, me, my dearest husben n our luvly si kenit Nur Aisyah Nabihah.Trime kasih tak terhingga pada my hasben yang bertungkus lumus looking for our cutest template layout, at last dapat yang camni (cantik tak??:-sebenarnya masih undercontruction)heheh..kredit for en. fakhri n also to our lil Aisyah coz tak kaco abah create blog.
Ekceli dah lame sangat nk create the new blog, tapi disebabkan banyak masalah2 yang tak dapat dielakkan,so asik tertangguh jer.tambah lagi si kenit tu suka sangat hulurkan bantuan yang tak diperlukan time ummi nak bukak laptop,bertambah2le masalah nye.
Takde ape sangat yang dikongsi untuk hari pertama ni, juz mengharapkan sokongan member2 otai dalam dunia blog dapat share ilmu n pengalaman dalam dunia blog..
That's All for today..Wassalam

1 comment:

nieylemi said...

hahahhahaha...blh jerrr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails