Saturday, 17 April 2010

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIELKasih seorang ibu..Rasa syahdu sangat bile ummi baca entri Kak Saidah..demi seorang anak sanggup ibu bagi barang2 kesayangannya pada orang lain, n bila difikirkan itulah pengorbanan ibu yang tidak ternilai dengan harta benda.Sob sob..Tetiba hati ini teringat pergorbanan ibu di kampung dalam membesarkan ummi.

Jom kekawan kita same2 support giveaway anjuran Kak Saidah:

Syarat-syarat peraduan adalah seperti berikut:

1- Tarikh peraduan bermula hari ini hingga 30hb May, 2010

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower . Kepada yg belum jadi follower kenalah jadi follower saya dahulu.

3- Linkkan blog saya kepada blog masing-masing dan buat sedikit N3 berkenaan dgn blog saya ini.

4- Memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) 4-Nama pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan June.

5 - 1 Hadiah khas (misteri) akan diberikan kepada referral yg paling banyak disebut oleh pemberi komen. ( contoh kalau A tengok N3 giveaway ini dari blog B, sila mention nama B dalam komen mereka so that B akan dapat hadiah misteri)

5- Penghantaran hadiah adalah dari minggu kedua JUne hingga ke 30 June. Pemenang akan dihubungi jika terdapat sebarang kelewatan dalam penghantaran hadiah.

Wassalam....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails