Wednesday, 21 April 2010

Rezeki..

Stressnya ummi arini Internet tak bape ok..so bile buat keje, tetiba jer Internet times out..tak ke tensen?lastly ummi buat luahan dalam notepad, coz sistem dah takleh bukak kan...OOh makcik nieyla baru call, dia cakap dia bawakkan ummi lontong arini (cayang nieyla)..heheh rezeki ummi lah nampaknya..alamak!!..baru teringat ummi pon bawak bekal gak arini, semalam abah Aisyah tersangatlah rajin masakkan untuk makan malam, nama masakannya 'Ikan masak ala lelaki' best sangat, Aisyah pon makan banyak.Banyak gak lebihnya, so ummi pon dengan rela hati bawak bekal kat opis, takyah nak kuar g cafe dah. Rezeki ummi harini murah sangat kan, Alhamdulillah..pengubat stress harini.

3 comments:

nieylemi said...

cayang ummi gak...xkira..ummi kena gak makan makanan untie nieyla...

lily azliyana @ mama zara said...

Slm kenal ummi aisyah..thanx dtg visit blog Zara semalam yek..

nway, rajinnye en hubby masak..en hubby kite stakat masak megi n bubur segera bolehla..ekekeke

mama zharfan said...

salam ummi aisyah...tq sbb visiting my blog ;) ur daughter is really cute!! i tak de baby girl..belum ada rezeki..dpt 2 hero ajer ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails