Wednesday, 4 August 2010

@ Wajah Kesayangan Hamba~~

.Harini ummi n abah puasa.Act pose ganti dah habis, sajer kami pose lagi mencukupkan mane2 pahala pose yang lompang2.Baru je submit keje, tengahri ni ummi tatau nak buat ape, orang lain g lunch..hmm teringat kat anak dara kami di taska..Rindunya kat buah hati sorang ni.Ummi belek2 folder gambar n terjupe rakaman gelagat Aisyah.

video

Masa kat Nilai baru2 ni..kereta baru Aisyah.Pening jugak mak bapak bila anak dah kreatif sangat...layan jelah si kecik ni.

video

Makanan feberet Aisyah -- roti, macam ummi gak.Tak lama lagi Aisyah pon jadik tembam cam ummi sbb suka sngat makan roti..hhihi..

video
Seksi Aisyah masa ni..kekeke..gaya pakai baju sendiri, tataula dari mana dia dapat ilmu nak pakai baju camni.Bila ummi nak betulkan menjerit2 taknak kasik..Aisyah..Aisyah..mulut tak berenti mengunyah kacang feberetnya..siang malam asik kacang2.."cang" panggilan untuk kacang.heheh..ummi nak sikit kacang tu Aisyah..(abaikan latarbelakng yang comot itu)

6 comments:

MrS. F!zA said...

aisyah suka mkn kacg ye..

tecik2 dh pndai kunyah kcg

miemiey said...

TQ SINGGAH..DRESS TU MMG CEPAT..NAK TAU TUK UMUR BERAPA BERKENAN...YG MANA....NNTI KITA BINCG...CUMA NAK TGK ADA TAK LAGI SAIZ YG NAK...HEHEHE...BOLEH ADD SY DI FB YEE...LAGI SNG NAK BINCANG...
MIEMIEY COLLECTIONS....DRESS PUN BYK LAGI KAT SANA...TUK BOY PUN ADA..JOM...

sz | m.s.s said...

ihikss...
mmg kaletah anak2 la yang akan menceriakan hidup kita kann cik yah... tak ternilai... :)

Nadiah Sidek said...

blh geng la kita..suka mkn roti! paling suka gardenia. mkn mcm tu je pun sedap!

Ena said...

heheh.. cute nye la nak pakai baju sendiri.. independent la kan!.. 1 permulaan yg baik kan!..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

fiza:memng sangat suka,tak kira waktu makan.

kak suzi:betol2..hari2 makin ceria dgn telatahnya

nadiah:safiyyah suka tak makan roti?

kak ena:hmm..tula tapi lum lepas2 lg dapat pakai baju sediri.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails