Tuesday, 17 August 2010

@ Tungku Panas

Sesiapa yang berminat dengan tungku panas moden, boleh menghubungi saya di talian 013-2092805 atau email : eisya_81@yahoo.com.

Stok sentiasa ADA cuma corak yang dikehendaki mingkin telah tiada...........................

Harga setiap satu ialah RM35.
(Penghantaran percuma sekitar kawasan Putrajaya,Pinggiran Putra, Bandar Baru Bangi dan Teras Jernang. Kos penghantaran/pos di luar kawasan tersebut adalah RM10)

Fungsi:
#Melegakan kesakitan otot dan sendi
#Mengurangkan kebengkakan
#Meredakan sakit pinggang& sakit belakang
#Meredakan sakit perut&kembung
#Meredakan kesakitan&lenguh-lenguh di bahu&leher
#Meredakan senggugut, melancarkan proses haid
#Melancarkan peredaran darah
#Membantu mengurangkan angin dalam badan
#Memanaskan badan
#Memecahkan lemak dlm badan.Dapat mengempiskan perut buncit.
#Wanita selepas bersalin-proses bertungku semasa dalam pantang.

Cara penggunaan sangat mudah:-
**Cas dalam 5 hingga 8 minit(macam cas handset).
**Then boleh digunakan seperti tungku tradisional.
**Kepanasan tungku boleh bertahan selama 2 hingga 3 jam.


A001
1 - sold to Warda
1- sold to En.Zul
1-sold to Liza



A002
1 - sold to Naimah
1 - sold to Keri (husband's friend)
1- sold to Suhaimi



A003
1-sold to Kak Sz
1-available


A004
1 - sold to En Zul



A005
1 - sold to Naimah
1-available


A006
1 - sold to Nieyla
1- sold to Najihah
1 - sold to Naimah
1 - booked by Kak Intan
1-available


A007
1- sold to Sumathi
1- sold to Norzila



A008
1 - sold to Ella
1- booked by Kak Intan

Note: terima kasih pada semua yang memberikan sokongan pada kami sekeluarga dalam menjayakan bisnes online kami ini..Semoga Allah sahaja yang dapat membalas budi baik kalian..ameen.....

25 comments:

~Miss Sukasih~ said...

kak,nieyla nyer dah ade ker?klu dah ade email ok..:)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Nila nka yang mane satu?

mrs.ecam said...

leh gune dlm pantang nih....nnti aku tnya somi aku dl ek....

sz | m.s.s said...

cik yahhhh...uhuksss, rugi2 akak tak beli drpd awak ni...rega mmg lebih menarik drpd yg akak dah order tu...uhuks...takde rezeki...
ada lg tak produk2 lain utk berpantang nnt? ;)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Mrs.ecam:kalau tak pantang pon boleh guna, contohnya untuk lenguh2 badan, sakit2 otot,n time senggugut.

kak suzi:hmm..takpe2..produk untuk pantang stkat ni tungku moden ni la.Saya ada jual gak bantal sejuk kegunaan masa demam.nanti saya upload gambarnya pasni.

ann @ hatiberbunga said...

ha.. tau! tau! penah dengar. tp x penah pakai lagi.

nanti kalau teringat nk beli, tau la kt mana harus ku cari. tq! ;)

aimi shaniza said...

yang ni dlm dia cm bantal lembut ke berat cm tungku biasa ie batu?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

aimi:beratnya lebih kurang 1 kurang 1kg.saiznya macam kusyen yang letak kat dalam kereta.sennag nak bawa ke mana2.

ann:hehhe..anytime kak ann boleh singgah lagi

sLEEping BEauty said...

wah canggih ...
mcmana nk order ?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

sleeping beauty: emailkan saya yang mana satu pilihan tungku, my email eisya_81@yahoo.com

Drama Mama said...

saya nak yang A001...boleh tolong emailkan saya the next step. thanks!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~BUTfulsay~ said...

murahnyer akak jual.. sy penah bli nie dulu ngn kwn kt ofis.. rm90 satu.. tp mmg best pakai.. senang..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Butfulsay:saya ambik untung sikit je.tolong orang punya, dulu akak saya beli pon harga rm50.memang sangat praktikal kan guna tungku moden ni.

wan sujaihah said...

corak dia cantik2 lah..:)

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, sudah berbisnes ye... bagus...

Sesuai jugak ke utk orang yang lepas bersalin??

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salwa:sangat sesuai untuk orang yang baru bersalin.

abah said...

salwa: kalau msh ddk kat kettha lagi, blh test tungku tu ngan kak raihan...arini bg dia try dulu.sure ok ..baik punyer utk semua peringkat

Ena said...

cantiknya tungku2 tu.. ;D

mcm2 kan sekarang nie.. tinggal nak buat ke tak jekk.. heheh..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Cik yah:

ye ke... herm, boleh la masuk dalam 'list'... hehe. kalau jadi beli nanti saya bagitau ye...

Abah/ En. Fakhri:

Ala, saya bukan kat kettha la, saya kat jab. peguam nih... tak dapek la nak try... huhu

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salwa:bereh puan salwa.if jadik beli roger ekk

Aisyah Ulya said...

A006 tuh sama ngan sy punye!!! :) suke3

Anonymous said...

hi... ada lg ke tungku tu.. kalu ada lg saya nak A007... email saya kt tarabas_796@yahoo.com Tq.

abah said...

esok mau bawak 2 lagi tungku coz ade yg nak bli..tilam n bantal (1 set) telah ditempah oleh che mirah.

norchang said...

Kak, nak satu ye.. :)

ummi said...

norchang,

sori, lambat bls..maklumlah blk kg..heheh.
hm,blh, nanti bgtau ye nak hantar ke mana? kalau dkt2 sini, blh je hantar esok lusa. jgn lupe, nnti pilih color mana yg berkenan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails