Thursday, 19 August 2010

@ Bantal Sejuk

***Produk baru akan sampai petang ni..TILAM SEJUK (khas untuk mereka yang demam)....Gambar akan diupload untuk nest entri.tunggu............

Belum reda yang 'panas' datang lak yang 'sejuk'.:)).Apa yang sejuk tu??

Nak perkenalkan bantal sejuk kat sesapa yang singgah kat blog saya ni.Alamak dah jadik blogshop plak..Sementara siap blog baru, terpaksalah pinjam blog Aisyah ni dulu..

Ape yang bestnye BANTAL SEJUK ni??

1. Kecil molek.Saiznye tak besar dan tak berat. Maknenya boleh dibawa ke mana2. Nak bawak balik kampung n ke pejabat pun boleh.
2. Macam2 corak ade..Tgk le corak mana yg berkenan..heheh
3. Boleh taruk dalam peti untuk lebih sejuk. Sure lagi best.(jgn lupa masukkan dalam plastik terlebih dahulu dan jangan biar lama, nanti terlampau sejuk)
4. Jimat ruang sbb saiznye yg kecil.. kalau besar sangat, tak tau nak taruk kat mana...hahaha


Ok kat bawah ni saya letakkan beberapa koleksi bantal sejuk yang ada dalam stok kami. Memang berbaloi2 kalau beli.

Harganya cuma RM20 sahaja dan penghantaran PERCUMAbagi kawasan-kawasan sekitar Putrajaya, Teras Jernang dan Bandar Baru Bangi.(Harga tertera tidak termasuk kos penghantaran menggunakan pos parcel RM10 bagi pelanggan di luar kawasan ).



B001
2- sold to Suhami


B002
2-sold to Suhaimi


B003


B004
1 - sold to Rabitah
1- sold to En Zul


B005


B006
1 - sold to Warda
1 - available


B007


B008


B009
Kegunaan:

*Melegakan demam dan kepanasan badan.Berfungsi seperti 'Cool Fever' dengan
menyerap haba dalam badan.(dapat jimatkan kos anda daripada membeli 'Cool Fever' kan!)

Cara Penggunaan:-
*Letakkan di atas bantal untuk tidur yang nyenyak.(mudahkan!!).
*Boleh digunakan berulang2 kali tau.

Note**Terdapat dalam pelbagai jenis warna yang menarik.Saiz bantal sejuk ni saiz bantal baby.Mudah dibawa ke mana saja.

**Untuk yang berminat, jangan segan silu emailkan saya yek..eisya_81@yahoo.com or sms 0132092805..***

8 comments:

sz | m.s.s said...

comeiii...aisyah tak marah pun umminya tumpang blog dia..hehee

Suhana Shahril said...

wah...dah jd bisnesswoman plak dia

e.l.i.z.@ said...

wah bagus nye fungsi bantal ni

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak sz:minggu ni cite Aisyah postpone by nexweek :))

kak ana:hehhe takde ah kak saje bisnes sambil2..

eliz:oo..sangat bagus.my hubby dah guna n komen sangat berpuashati n very practical.

Ita said...

Salam ummi aisyah,

Thanks sudi drop by blog saya yg x seberapa tue.. comey aishah. igt shopblog ruper tumpang yerk..:P

CikLilyPutih said...

saiz besar ada kan? berape harga

Nadiah Sidek said...

wah..dah buat bisnes ye? moga bisnes berkambang maju. nnt dpt untung lebih sikit blh la belanja ^_^

sori ye lama tak ke sini. skrg ni baru nak mula balik blogwalking :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nadiah:mudah2an nadiah..no hal, balik mesia roger2 lah nanti.

ita:menumpang sementara blogshop siap hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails