Friday, 13 August 2010

@ Sotong P>>> versi Malaysia~~

Isnin baru ni, kami jenjalan kat Pesta Konvo UKM (sempat lagi tu)..:)).Act ni malam last untuk pesta konvo 2010..hmm..dah agak lama ummi tak datang pesta konvo ni since dah grad degree.Tak banyak yang berubah, pentas still lagi kat tengah2, n ramai orang dok berjualan.Tempat makan still lagi kat tapak yang lama, begitu juga dengan segala macam pameran dalam Dewan Gemilang..semuanya masih seperti dulu..rindunya saat2 dengan kekawan dulu datang sini reramai..

Hmm..perjalanan kami terhenti coz terjumpa sesuatu yang agak menarik untuk dikongsi ..ting..tong..



Sotong Paul..:))


Ada ajer idea orang nak menjual ni kan..kekeke


Aisyah pon dah macam berkenan ngan sotong ni..cepat2 kami tarik bawak larik hihi..



Kat belakang tu Yuna tengah buat persembahan..mak ai ramai betol peminatnya excluded me k!.

4 comments:

sz | m.s.s said...

ihiks..nnt aisyah bg untie masa konvo akan dtg ok! ;p

ibu_Arifa said...

hihihi..ada2 jer diorg ni kan..si Paul tu tak habis2 lg glamor w/pun piala dunia dah lama habis.

Ain said...

sotong paul yang sangattt kiutt....

kalau kiut camni bukan budak jer yang berkenan, mak budak pun berkenan jugak....

hehe...

::Mamalyna:: said...

paul jugak yang glamer, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails