Friday, 31 December 2010

Team Building @ Eagle Ranch Resort, part 1

Last 2 weeks, saya p berkursus sambil holiday..kenapa cakap holiday, sbb 2 orang kesayangan daku pun sama2 pergi skali..thanx alot to my hubby yang sanggup ambik cuti 3 hari semata2 nak teman n jaga Aisyah masa saya tengah berkursus..:)). Boleh tahan jugak tempat saya p ni, cuma tempat makan jer saya kurang berkenan..yang lelain boleh bagi 3 stars..some picas dekat resort yang kami stay..layannnn~~~~~~~


Ni la grup saya 'BURN'~~bersama cosultant HPI

'
Tak perasan lak rupa2nya pose kami hampir sama..sape tiru sape yek?? hihi


Malam last, ada barbeque n persembahan..sangat enjoy masa ni.psttt~~~ ada orang tu tambah lamb chop sampai 3 kali..ishish..


~~luv forever~~
~Aisyah kusyuk tengok persembahan dari kakak2~


Cuba teka yang mane satu ummi Aisyah..kikiki..first time kena menari twist camni..huish..tobat pasni tak buat lagi..bila tengok video gelak sesorang..


ni antara aktiviti yang kami buat ..main bowling guna buah kepala..buang tebiat ape makcik ni


kakak satu grup ngan saya


Ni la tempat makan yang saya cakap kurang berkenan tu..food best tapi enviroment lak sakit mata daku..maybe tak bape perasan sgt ape yang tak sonot kat dalam gambar ni.


Ni plak resort kami..comel kan??



Bilik air yang sangat unik, ade waterfall tu..sampaikan si kecik ni tak nak kuar dah..


Dan ni rupanya dari luar..so sweet kan???

4 comments:

IbuHanna said...

salam umi aisyah..

saya pun penah ke sini few years ago..masa tu hanna xde lg..tempat mmg cantik, esp bilik dia suka sgt..uolls kena mkn kat tmpat bar tu eh? aah x best sket situkan..ada botol arak sumakan..lg2 dh nk krismas, deco pun krismas je la ek..

~Miss Sukasih~ said...

nape gmbr auntie nieyla ckit sgt...hehehe..tahun depan g lagi tempat len..=)

sz | m.s.s said...

mestilah aisyah menurun pose ummi dia..heeehe

Cery said...

hi...so sweet gambarnye...yg best gambar sape tiru sapa tu..hihi... salam kenal..jemput ke blog saya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails