Monday, 6 December 2010

Cerita Bulan Disember~~

Ada yang tanya kenapa dengan entri KECIWA saya last week..sebenarnya saya kecewa dengan kegagaln saya buat kali ke -7 dalam MTEST (entri saya pergi MTEST)..tujuh kali tu, bukan sekali 2, huhu..memng terasa sangat kesdihan yang amat sbb saya memng minat dengan bidang perguruan ni. Tapi saya tak pernah giveup saya akan apply lagi next time..Masa dapat result last week, memng semangat down sekejap nak buat keje kat opis..lost!!Kla, saya tak mau citer yang sedih2 dah...hidup perlu diteruskan gak kan..walaupun sekarang belum ade rezki nak jadik cikgu tapi sekurang2nya saya masih ada kerja kan.

Semalam saya satu famili pergi MAHA..memng happening habis hingga lupa segala kesedihan lepas..hihi..ada masa nanti saya share citer p MAHA k..

Till then..

5 comments:

~Miss Sukasih~ said...

nieyla smlm pegi maha kak...Ya Allah...last la saye g tempat tu...

Nadiah Sidek said...

kwn saya pun mcm tu juga..7-8 kali tak lepas mtest. takpe, cuba lagi nanti. mungkin belum rezeki agaknya

NURUL IZZA said...

xpe kak... rezeki Allah di mana2..adala Allah nk bg apa2 tu..

sz | m.s.s said...

mesti ada hikmahnya setiap kejadian tu kan..cik yah jgn sedih2 ye...insyaAllah ada rezeki nnt, mungkin yg lebih baik menanti di depan...

BeautyTrendyHealthy said...

takpelah kak...rezeki ada dimana-mana...saya juga mempunyai impian nak jadik cikgu tapi takde peluang juga....:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails