Tuesday, 28 December 2010

@ Midvalley part 2

Jalan2 sambil snap picas anak dara ni..layannnn~~~~~``


bunga kat belakang tu memang mengujakan, tengok aje tangan si kecik tu..ish ish..

Cuak je aisyah naik train lama ni hihi..siap pegang kuat2 lagi tu..


a lot of love~~


pose gedik..mula2 takut nak pegang giant bear ni, tapi dah dapat siap lentok2 lagi


tengok tu, aksi manja macam dah tak nak lepas plak, nasib baik le aisyah tak mintak belikan huhu..

so excited...

Aisyah dah dapat kawan baru ..


lagi kawan baru Aisyah


Time ni tengah tunggu ummi solat, so Aisyah layan majalah upin la plak..


main ni la plak, bosan dah tunggu ummi solat ohhoo

whatever, luv u so much

1 comment:

~Miss Sukasih~ said...

aisyah..suke nyer die klu berjalan ek..comel sgt...esok g jalan lg kan..hehehe...jgn lupe ole2 auntie k..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails