Thursday, 22 July 2010

@ Istana Kehakiman, Presint 2~11072010~

Sesi bergambar selepas balik dari floria..cerita pegi floria kena hold dulu sbb tak sempat nak upload lgi gambar.Biasalah ummi kan part time blogger, kalu full time sure hari2 dapat godek bende ni.Klah melalut lak ummi nak citer aktiviti lepas kuar dari foria haritu. Semuanya secara kebetulan sbb masa tu abah nak g Maybank kat presint 2, betul2 depan ngan istana kehakiman..ummi n Aisyah dok menunggu kat area situ..tetiba abah cakap jom ambik gambar kat cni, cantik kan view.Sebelum ni kami hanya tumpang lalu jer tak pernah lak nak singgah.Biasanya area ni, salu je ade orang buat fotoshoot untuk kawin..hihi..so apelagi melaram ler kami***** di tengah hari itu..Alhamdulillah cuaca redup jer..walaupun masa tu pukul 12 tghari, macam tau2 jer kami nak bergambar..thanks to Allah.


ewahhh...istana kehakiman @ the back


pose dari putri Aisyah..hihi..perasan comel le tur..hahha


meh ummi letak klip kat rambut Aisyah..alaa..susah betol nak lekatkan klip ni paham2 jerla..rambutnya lebat sangat..:P.Aisyah takut2 bila ummi letakkan dia atas rumput tu sbb tak berkasut.

pintu gerbang yang begitu gah!!


carik ape tu yang??hmm..gerbang yang diperbuat dari fully besi keluli ..huhu..kosnya???ummi terfikir, betapa kayanya Malaysia ni..rakyatnya???


our sweetheart..


my hero baru muncul, siap berlari tu.......


taraaaa..........gaya bapak n anak


abah!!!lawak lak tengok aksi abah time ni.:P


syok sidiri jer..heheh


macam duduk dalam rimbunan pokok bunga je kan!


abah, ummi....


Aisyah nak belajar bertatih balik yek???



jom masuk alamanda, ummi nak cari barang dapor lak..Aisyah jupe bus sekolah..tengah berpk camner nak pulas stereng ni..:P


Ada ke patut siap ajak ummi naik sekali..mase ni Aisyah terjerit2 soh ummi masuk..huhu wak malu jer Aisyah ni.manelah ummi bley masuk, kan baru nak duduk dah roboh..hoohoo..no no my dear.Orang sekeliling dah jeling semacam jer...



10 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Bergambar sakan tiga beranak ni ye... Alolo, tomei anak dara ni pakai skirt siap clip rambut lagi...

Faris cukup takut naik menda alah tu... hehe. tambah kalau letak duit, pastu bergerak... melalak sakan dia... bagus gak, jimat duit... hehe (teruks tul ummi faris ni eh..)

TinyTini said...

salam kak yah..kami haritu pun balik dari floria gi alamanda jap..kejap je kat floria tu..ehehe..nasib baik aisyah muat pakai baju uncle an bagi dari US tu..ehehe..

Nadiah Sidek said...

tak robohnya aih..umminya pun kurus je..hehe. cantik la tmpt tu. mmg sesuai utk bergmbr

@>--ummi zahra--<@ said...

amboi seronok nyer berphotoshoot..leh booking untuk photoshoot zahra..hihihi..

Fieza79 said...

posing sakan ehh...cam2 style..!
hehee...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salwa:Aisyah pon takut kalu benda tu bergerak..tu hanya statik jer heheh

tini:thanx alot uncle an

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nadiah:kurus ke??jangan tertipu dengan gambar yang anda lihat.hahah

mimi:bley2 no hal mimie:))

kak fieza:sesekali nak melaram kak

sz | m.s.s said...

ihikss...hepi je tgk cik yah 3 beranak...
dl anak #1 akak pun rambut "lebat" sgt cam aisyah ni tp lgsg takmo pki klip2 rambut...huhuhu

mummysyafie said...

budak² kalau gi alamanda mmg tak miss naik bas tue. kalau akak gi kena prepare duit syiling banyak² sebab wawan kalau naik sekali tak cukup.

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak suzi:kak, camner melebatkan rambut anak2 akak tu??

mummysyafie:nasib baik Aisyah ni tak brani naik bus tu bila bergerak.kalu tak masak gak nak carik duit syiling bayak2 kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails