Tuesday, 11 January 2011

Sindrom selsema n batuk

Malam tadi putri kami batuk-batuk n start selsema, risaunya hati saya..sbb Aisyah ni bila dah start batuk memng agak teruk keadaannya..huhu..tak sanggup nak tengok, andainya batuk tu boleh passing kat orang lain, saya dengan rela hati ambik huh camtu skali yek ummi Aisyah..Malam tadi saya dah bagi Aisyah air sarang burung..dia pon suka sangat siap tak kasik peluang dah kat mak bapak nak merasa sekali..hope petang ni dah makin ok batuknya,jap lagi saya nak g ambik si kenit ni kat nursery..

semoga cepat sihat putriku~~~~

4 comments:

sz | m.s.s said...

semoga aisyah cepat sembuh ye...

Nadiah Sidek said...

moga aisyah cepat sembuh..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, siannyer..
musim skrg ni cuaca tak menentu..
kena kut=rangkn xtvt luar la nampak gayanyer..
pepun, moga² ur lil. Aisyah cepat sembuh n kembali ceria okes.. =)

NURUL IZZA said...

risaukan, kalau anak tak sihat..susah hati

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails