Friday, 7 January 2011

From PD with luv~~~~

Yehaa..arini last keje, besok dah cuti..gumbiranya coz besok dah ada misi sendiri saje kasi gempak...sebelum tu nak sambung lagi cite saya lepas balik dari Eagle Ranch..lalala..on d' way nak balik Putrajaya, sempatla saya menyinggah kat Pantai Teluk Kemang, PD. Ni first time bawak Aisyah ke cni..Time ni panas yang amat, nak kasik dia main air pantai pun takut karang demam plak. So dapat tengok orang main pantai dah kira bagus la ye sayang..Nextime la kita ajak abah picnic ramai2 kat pantai ya.

tengah tunggu pisang goreng n air kelapa, sempatle anak dara ni pose dulu.makcik nila pun join skali hihi
lambat sangat le nak nunggu, jom abah kita g cuci mata kat tepi pantai dulu.
huish!! ramainya orang main pantai..Aisyah pun macam  teringin gak tu..oppss !!!sori ummi tak kasik green light lagi la.huhu..

dah smp air nyor saya..sabo abah, macam orng nak telan bijik kelapa jer gayanya hehehh
note:air kelapa nya kurang menyengat la coz saya dapat yang tua huhu tak best2
last but not least my luvsssss

1 comment:

sz | m.s.s said...

syokknya aisyah dok tepi pantai teluk kemang tu...
kami gi seminggu sebelum tu..hehehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails