Wednesday, 12 January 2011

Getting better~~~~

Lepas balik kerja semalam, terus saya n husband berkejar ke pusat kesihatan bangi.Saya baru dapat tahu, rupanya sekrang ni klinik kerajaan pun dah bukak sampai malam tapi takat pukul 9 malam je la..ok la tu kan.sampai je, agak pelik gak takde patient pun, agaknya orang lain pon tatau kot sama macam kitrg sebelum ni..daftr n terus dapat masuk bilik doc..suka sangat camni takyah nunggu lelama kan..dapat lak doc yang baik hati macam2 dikasinya ubat untuk Aisyah..asalnya saya just mintak ubat batuk n selsema saje tapi dikasinya ubat telinga, demam, hidung hahah..katenya untuk persediaan..ewahhh bagus betol ada doc camni..hihi..sempat gak saya menanya, kalau kat putrajya ramai tak orang? Doc tu cakap, klinik putrajaya sangat ramai walaupun malam boleh sampai 60 patient satu malam..mak aii..saya sanggup lagi datang klinik bangi even rumah saya dekat aje dengan klinik putrajaya..tak sanggup nak nunggu wehh!!

5 comments:

TinyTini said...

itu kat seksyen 3 tambahan tu ke kak yah?semoga aisyah cepat sembuh..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

alhamdllah..dah chat.
a'ah tini kat seksyen 3 tu.jimat kos+masa n ect..layanan pon class

lily azliyana @ mama zara said...

sian aisyah tengah tak sihat yek..hope she's getting better k..btw, sy dh emel dh psl tungku panas tu..tq yek..=)

NURUL IZZA said...

musim demam kot, tu yg ramai tu..

~aSHa~ said...

a;ah la tak tau pun klinik kerajaan sampai malam..kat lembah klang je ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails