Wednesday, 11 May 2011

Satu tika dulu~~


Picas ni masa saya tengah pregnant 4 bulan(tahun 2008)..lokasi kat rumah kakak di Cherating..time ni si abahnya ada kat KL(kursus)..so ummi cam orang bujang la berjalan aje kejenya..memng ramai yang tak percaya saya dah kawin n tengah pregnant masa ni..hahah ~perasan la cik yah ni~:P..yela halus beno saya time ni...

But now..dah 'double' saiz dulu..huhu~~bilala mau maintain cam baru2 kawin dulu yek..'orang tu' plak asik perli je makin 'sihat' sekarang..sedih2...:(

8 comments:

Sz said...

ihikss...

letak lah gambo doble size tu..
nak tengok!!
meh akak vetting betul ke tak makin sihat :p

LYAfrina said...

nampak cam ank dara j.. maintain lagik tu:-)

LIP (^_^) said...

Skrg bp kg cik yah?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Kak sz:nanti le saya letok gambar bambam iteww..hihi

lya:gambo atas tu time tengah slim melim hahha

lip:lo ni dah nak cecah 50kg huhu...jeles tgk lip yang makin slim even dah nak masuk 2 anak..

Nadiah Sidek said...

tak nmpk pun double size dlm gmbr. kurus je jgk :)

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg comei sesangat gmbar ummi aisyah nih..muka sgt muda remaja gitu..perut pon tk nmpak cam peknen..hihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

Nape tulisan jadi berdouble nih... tak clear jadinya... hehe

Memang nampak cam anak dara je cik yah nih... awet muda la nih ye... :)

mummysyafie said...

tak gemuk la..even skrg pun still macam tak kawen lagi.

tapi kat gambar tu mmg tak nampak pegnen 4 bulan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails