Monday, 9 May 2011

Bahang Panas & Selamat Hari Ibu

2-3 malam ni, bila tido je bermandi peluh..huhu..terasa sangat bahangnya..try gak risik2 ngan kekawan yang lain..dorang pun sama macam saya..kalau yang bericon maybe tak terasa sangat kot, tapi yang berkipas macam kami ni..paham2 ajelah..~~sendiri ingat: ni baru panas dunia cik yah oi..belum lagi panas kat 'sana' tu~..

Rentetan cite bahang panas di malam hari, alkisah malam tadi saya tertido kat sofa n si abah nya kat depan tv..(kalau dalam bilik lagi takleh tahan panasnya)..anak dara sorang tu macam biasa buat hal sidiri, suka tido lambat..sebelum tu ada gak si Aisyah ni ajak tido kt bilik tapi saya cakap "panas la yang..ummi nak dok kat luar"..so dia sorang2 dok main atas katil, sambil nyanyi2..saya intai gak mula2 tu tapi lepas tu terus tertido kat sofa..

Tetiba saya dengar ada orang dok menyanyi2 kat telinga..terasa macam mimpi ye jugak~~bunyinya cam ni~"ummi..ummi..engkaulah ratu hatiku"..sampailah ke habis lagu tu..sekali saya bukak mata, tengok budak comel ni yang menyanyi sambil tersengeh2 pastu secara automatik dia kiss saya n cakap..."ummi, bangunla tido dalam bilik" pastu dia sambung cakap n ayat paling takleh saya lupa~~selamat hari ibu~~..aduhai anak..terkedu ummi serius tak sangka lak anak dara ni boleh wish camtu ~~ekceli, petang tu si abah dah sibuk dok mengajar si anak wish selamat hari ibu kat nenek2nya, tu yang agaknya dia terpikir plak nak wish umminya skali~.. terharu sangat..ummi sayang Aisyah..

note:selamat hari ibu (semalam) buat my mom n MIL...dan juga pada semua ibu2 di seluruh dunia..LUV U MUCH~~

5 comments:

LIP (^_^) said...

Selamat hari ibu cik yah..

Nadiah Sidek said...

sweetnya aisyah :). selamat hari ibu cik yah! :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

selamat hari ibu jugak...

Sz said...

pasang aircond pun masih terasa panasnya lagi la cik yah...huhu..
kena pasang yang horse power tinggi lagi kot ;p

selamat hari ibu juga! :)

umialya said...

Betullah, karang ni bahang terasa hg ke pagi

Selamat Hari Ibu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails