Wednesday, 8 January 2014

Selamat kembali berblog


Selamat kembali berblog...Aduh, rase macam dah lame je dok nulis sining..sibuk je manjang...tapi dakpe lah..kawang try2 dulu guane..target 2014, nak update la blog setiap hari..tu yg jadi "DIARI365HARI"..hehehe..jgn tinggal seharipun tanpa blog...Ingatttt...

Hari ning, penat sikit...mula-mula nok update blog "bintanghatiummi.blogspot.com". Entah guane gak, dok ingat lasung ke password...jengggggg, maklumlah dah tua dah dekpong...asik makang otak ikang jer...hahahaha

So, lepah try byk kali, dok bulih2....dok rok cetong.......ke guane?

2 comments:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails