Tuesday, 27 November 2012

Diari Ramadhan Aisyah @ Marriot ~~14 Syawal 2010

Masih berkisar dengan entri dari draft hihi..Dari terperap kat draft, baik aku publish kat blog ni at least ade gak kenangan di masa lalu..hahah..gambar kat bawah ni mase pergi buka pose anjuran agensi luar..daku tumpang sekaki daa...

hooo innocent nya wajah ank dara sorang ni





mak makan tak pandang kiri kanan nokss
















retis ke ni ye??aku ni tak bape nak kenal ngan org seni sangat huhu





before balik sempat pose kat depan lobi

alahai terserlah ke'jarang'an rambutnya  iteww

Align Center
tadaa...souvenir kami dapat..dah macam baru balik dari kenduri kawin plak..padahal pegi buka pose je kot
good bye...langkah penuh kekenyangan..:))

1 comment:

Lily@MamaZaraZareef said...

Salam cik yah..akhirnye, blog dah kembali berupdate ye..^__^..nway,congrats for the 2nd bby..letak la gmbr aisyah sama2 ngan adik dia nanti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails