Monday, 13 February 2012

Semangat kerja down :(

'Ya Allah berikanlah kekuatan untuk hambamu ini menjalani kehidupan hari ini..'.Terasa sangat lemau dan 'kemalasan' melanda diri..otak rase beku nak berfikir.Start dari bangun tidur pagi tadi lagi dah terasa macam sangat tak bersemangat nak bekerja pagi ni.Sepatutnya selepas cuti 2 hari otak kembali fresh..tapi ni lain plak jadinya...'Ya Allah betul2 rase buntu sekarang nak settle kan keje yang tertunggak ni..no idea~~moga diberi kekuatan hingga ke petang ini.'

2 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Simptom2 ibu mengandung... hehe

Mudah2an diberi kekuatan dan kelapangan...

Rileks.. jgn stress2... ^_^

cheqna said...

mudah mudahan
amin..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails