Monday, 30 January 2012

Step 2 --Survey mesin jahit

Alhamdulillah..barang yang dah order selamat sampai walaupun pump nya blum dapat lagi..maybe 2-3 hari lagi kot..rase cam nak beranak sulung pulak dah bila tengok semangat prepare camni haha..dulu time Aisyah memng fully bf gak tapi hanya 6 bulan je lepas tu terus campur ngan susu formula..Semuanya sbb kurang ilmu pasal gadget2 bp ni..huhu teringat gak time beli yang manual dulu huishh mencabar gak sbb penat dan tak bape nak pandai,..rasenya yang manual pump tu ade lagi kot tersimpan kat rumah mak nun.. tu yang decide nak cari yang betul2 praktikal kali ni..

Hmm..second step..saya tengah semangat nk menjahit ni..hihi...mujurlah dapat yang mesin jahit extra adik ipar walaupun nak kena repair sikit..huhu..Nextweek baru boleh hantar g repair..moga dipermudahkanNYA..InsyaAllah moga plan saya ni menjadi le hendaknya..

Ni haa cita2 mak buyung:-

*set tilam kekabu+bantal+2 bantal guling2 peluk
*set sarung tilam dan sewaktu dengannya
*barut- 10 pcs
*bedung -4 pcs **1 dah dapat free mase beli set BPump
*sarung comforter

note:Misi lepas ni kena hantar repair dulu mesin jahit then...cari material plak...hoho..go mak buyung..

4 comments:

Bitt (double IS) said...

owh preggy 2nd baby eh??? alhamdulillah n congratulations...dah berapa bukan tuh?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

alhamdulillah..dah 4 bulan++..tq Bitt.doakan semuanya selamat yek

ieda said...

alhamdulillah dah 4 bulan ..

akak doakan yg terbaik .. ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah...
aisyah dh nk jd kakak erk...

beli sket2 dlu, pelan2 kayuh..
heheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails