Thursday, 23 June 2011

Kenangan Terindah~~

Harini bukannya ulangtahun perkahwinan kami lagi..tapi ummi rase teringin lak letak gambar ni nak abadikan kenangan terindah kami~~gambar pon tak berapa cun sngat yela pakai cameraman cap kampung je hihi..apapun..yang penting boleh wak kenangan kami masa tua2 esok2 (Insyallah semoga kasih sayang ini makin bertambah hingga hujung nyawa)..

Date: 25 Ogos 2007
~Kasih nan abadi~

~time ni ramai cakap my hubby cam YUSRI kru~~oowwhh dah kembang semangkuk orang tu:PP

hepi couple~~luv it

yum..yum..~~hingga saat ni my hubby masih rajin suapkan saya kalau saya ckp tak mo makan ~~huhu

8 comments:

Zue AnnaLeeya said...

olorrr...manjenyer... sapa leni kene suap makang???? jelehhhh wehhh... hehehehe....

LIP (^_^) said...

Ala la masih sweet seperti perantin baru..best,best!

Sz said...

alalal..
chumeellll...
cik aisyah mesti jeles abahnya menyuap ummi dia...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kakzue:sesekali nak bermanja pe salohnya kang kak :P

lip:hihi alwaiz new~~

kak sz:aisyah rileks je sbb pastu ummi plak suapkan dia :)

mummysyafie said...

ummi, ada orang bagitau muka ummi ngan hubby ada iras2 tak?

tapi betul la, sekali imbas macam yusry plak.

Khaireen Nurazikin said...

wah2.. 1st time ni tgk ummi aisyah makeup.. gempak taw!!! hehehe...

Ummi Salsabila said...

aah,mcm yusry sikit.sweetnya tgk pengantin baru ni..:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sweetnyer...
kenangan yg sgt manis dlm idup kan...
psst, mcm mualaf la u.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails